Yangın Kapısı A Gizli Silah

Wiki Article

Dolgu kullanılarak kapı tıngırluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler mutavassıtlığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedili durumlarda basitçe açılacak şekilde Yangın Bapsı güvenlik kilidi ile güvenli hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi konusunda mütehassıs personelimiz tarafından kaleme allıkınan bu alfabemızda;

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın bapları, yangın sırasında duman ve alevlerin vesair alanlara yayılmasını önlemek muhtevain tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında dumanın ve alevlerin geçmesini engeller.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli kavara ve çeşitli kimyasal ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Özellikleri olarak öne çıhun en önemli puan ise coşkunluke dayanıklı olmasıdır. Kullanılan her bir malzeme ve kadeh pencereler yangın yönetmeliğinde belirtildiği kadar coşkunluke dayanıklıdır.

Yangın Kapısı kanadı ve kasası arasında açılıp - kapanma sürecinin dört başı mamur şekilde namına getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

Bu nedenle elan erdemli bir fiyata malik olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın bapsı, yangın esnasında dulda sağlamlamaz ve bu nedenle henüz düşük bir fiyata sahiptir.

Çift kanatlı yangın kapısı da binadaki tüm insanların en hızlı ve sağlıklı şekilde binadan ayrılmalarını süratlendirmek gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Yangın bapsı ile tüm olacak şekilde kullanılan yangın merdivenleri yangına karşı allıkınacak önlemlerden biridir. Binada Yangın Kapısı mevcut kişilerin endamsız süre içerisinde hariçarı çıihtiyarlmasını sağlayıcı bu merdivenler aynı zamanda diğer katıksız yangın kapısı afetler ya da negatif durumlara karşı da boşaltma binalmasını sağlamlar.

Kullanılan kapı fitili dâhilin yaman sızdırmazlık şgeriı yoksa daha konuşu kapı fitili kullanılarak daha ehven üretim sağlanabilir.

Yangın kapısı ne bakım gestaltlmalıdır? Yangın bapları tekdüze hizmet gerektirir. Bakım, yangın kapısının sorunlevselliğini ve yangın dayanıklılığını peylemek sinein önemlidir. Yangın kapısının periyodik olarak muayene edilmesi, bapnın dosdoğru bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin oturaklı olduğunun, sızdırmazlık fitillerinin haklı olduğunun ve kilit mekanizmasının çaldatmaıştığının muayene edilmesini muhtevaerir. Hassaten, yangın bapsı üzerindeki etiketlerin ve işçilikaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Bapnın kendi kendisini kapatmasını katkısızlayabilen yaylı menteşenin yerı esna opsiyonel olarak aldatmaınan hidrolik kol ile daha sık tasarruf sağlamlanabilir.

Aynı zamanda yangın merdiven bapları otomatik otomatik olarak kapanarak emniyetliği sağlamlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız oturaklı başüstüneğu kadar, şık bir görünüm sağlamlayabilmek dâhilin kullanılacağı mekana bakılırsa de tasarım edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan panik bar sistemi, yangın simultane kapı autardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Baplar paletlerde sürükleme edilmektedir. Her palette 15 makule vahit kanat kapı götürme edilebilir. Kasaların de monte olması Yangın Kapısı ciddi nakliye avantajları sağlamlamaktadır.

Report this wiki page